Vlonder tuin

Door de komst van het internet is alles eenvoudig online te bestellen en je kunt nu dus ook vlonder tuin online bestellen bij Hardhoutdiscount.nl. Een houten terras of vlonder brengt een warme sfeer in je tuin en ook een houten vlonder rond een zwembad is een stuk comfortabeler dan bijvoorbeeld koude bestrating.

De vlonderplanken online bestellen heeft dan ook veel voordelen, want een houten vlonder van smalle delen maakt een kleine tuin optisch groter. De brede vlonderplanken stralen daarentegen meer rust uit. Normaal gesproken zijn vlonderplanken leverbaar in;

  • hardhout
  • kunststof
  • geïmpregneerd vuren

Voordelen vlonder in tuin online

Hoe meer je besteld, hoe lager de transportkosten zijn. Dit lijkt logisch, omdat het vaste lage bedrag natuurlijk verdeeld wordt over de hoeveelheid vlonder planken jij besteld. Maar wij bieden al vanaf € 900,- een gratis levering aan. Je hebt zelf geen omkijken naar het transport.

Ga jij je vlonder planken offline kopen en dat zal je ook altijd een oplossing en kosten moeten maken om de planken veilig en snel thuis te krijgen. Doordat ons bedrijf vele online orders aanneemt, kan de logistiek simpel geregeld worden. Wel zo efficiënt en milieuvriendelijk. Als je voor 12.00 uur jouw vlonder planken online besteld, heb je ze meestal de volgende werkdag al in huis.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *